Apotheek Meelberghs - Deurne-Diest

Apotheek Meelberghs

De patiënt staat centraal

Apotheek Meelberghs tracht steeds om samen met u, en in samenspraak met onze collega's uit de gezondheidszorg, te streven naar een optimale gezondheid. Daarbij is voor ons de patient het belangrijkst. Iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen en alles kunnen/durven vragen. Wij willen in onze zorgverlening een persoonlijke service garanderen, waarbij wij fungeren als een luisterend oor en een adviseur voor uw gezondheid. 

Elke patiënt is uniek; heeft eigen vragen, problemen en zorgen. Wij proberen iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden, te helpen en raad te geven. Het is belangrijk dat iedereen met vragen over zijn gezondheid en zijn medicatie bij ons terecht kan. Wij zullen altijd klaar staan met duidelijk, verstaanbaar advies, in een ongedwongen omgeving en op maat van de patiënt.

Uw specialist in homeopathie

Buiten de klassieke geneesmiddelen, hebben wij ook een heel uiteenlopende voorraad homeopathie. Ook patiënten met vragen over homeopathie of homeopathische middelen, proberen wij op een persoonlijke en deskundige wijze verder te helpen.

Wat voor de ene persoon werkt, werkt niet altijd voor de andere. Daarom vinden we het belangrijk op de hoogte te zijn van uw persoonlijke gezondheidsprofiel en wensen. Het is belangrijk hierbij rekening te houden met het totaalplaatje, waarbij we steeds vertrekken van de patiënt.

Wij heten u van harte welkom in onze apotheek! En uiteraard stellen wij ook alles van adviezen, producten en diensten beschikbaar via deze website. Stel gerust een vraag of contacteer ons via 013 66 22 11.

Tot binnenkort!

Jolein Meelberghs (apotheker-titularis)
Marleen Prinsen (adjunct-apotheker)